Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 1366g621kcal0.5g150.4g0.3g1g
Mansikka 683g318kcal3.4g57.4g1.4g13g
Sokeri 109g444kcal0g109.2g0g0g
Mannasuurimo 342g1080kcal34.8g217.2g3.8g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4925kcal77.4g1068.4g11g52g
Valittu annoskoko2500g2463kcal38.7g534.2g5.5g26g
Annoskoko puolitettuna1250g1231kcal19.4g267.1g2.8g13g
Arvot/100g100g99kcal1.5g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970