BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g778g783kcal23.3g108.9g28.5g7g
Sipuli (kuorittu)154g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Chili paprika punainen42g17kcal0.8g3.7g0g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha830g1378kcal157.7g0g83g0g
Rypsiöljy 139g1227kcal0g0g138.8g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g297g356kcal10.1g10.7g29.6g0g
Vesi237g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7655kcal391.6g269.2g560.6g20.2g
Valittu annoskoko2500g3828kcal195.8g134.6g280.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1914kcal97.9g67.3g140.2g5.1g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248537