Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali229g48kcal2.7g7.8g0.5g4.8g
Punajuuri 267g103kcal2.7g18.4g0.5g6.7g
Peruna, vanha, kuorittu 382g291kcal7.2g59.2g0.8g3.8g
Porkkana 229g75kcal1.4g12.7g0.5g5.8g
Sipuli (kuorittu)76g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]130g438kcal15.6g0g48g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 382g1065kcal39.7g30.7g88g0.5g
Sitruuna kuorittu 23g9kcal0.1g0.5g0.3g0.6g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)17g17kcal1.3g2.9g0.1g0.4g
Vesi763g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.4kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4145kcal143.8g273.6g278g49g
Valittu annoskoko2500g2073kcal71.9g136.8g139g24.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1036kcal36g68.4g69.5g12.3g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209