Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 46g34kcal6g0.5g0.2g3.1g
Voi ingman91g656kcal0g0g72.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 910g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 22g89kcal0g21.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 473g1624kcal48.2g331.4g5.7g16.6g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g947g3172kcal113.6g624.9g22.7g77.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11149kcal335.6g1957.2g202.8g194.6g
Valittu annoskoko2500g5574kcal167.8g978.6g101.4g97.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2787kcal83.9g489.3g50.7g48.7g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565