Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1231g293kcal22.2g26.8g3.7g28.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 769g267kcal35.2g14.8g2.3g19.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g385g462kcal13.1g13.8g38.5g0g
Voi 15g112kcal0.2g0.1g12.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g79kcal2.4g16.2g0.3g0.8g
Mozzarella juustoraaste, valio77g223kcal20g0g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2872kcal186.2g143.4g147g96g
Valittu annoskoko2500g1436kcal93.1g71.7g73.5g48g
Annoskoko puolitettuna1250g718kcal46.6g35.9g36.8g24g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053