Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu442g557kcal48.6g1.3g39.8g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g10g0kcal0g0g0g0g
Voi 325g2358kcal3.9g1.3g264.3g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g325g198kcal45.5g9.8g195.1g0g
Leivinjauhe 49g86kcal2.5g18.4g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g49g178kcal1.7g38.8g1.7g0g
Porkkanaraaste 200g650g176kcal3.9g34.5g1.3g16.3g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton650g1040kcal52g26g84.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9186kcal316.2g260.2g1173.4g33g
Valittu annoskoko2500g4593kcal158.1g130.1g586.7g16.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2296kcal79.1g65.1g293.4g8.3g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749