Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 290g221kcal5.5g45g0.6g2.9g
Lanttu 239g69kcal2.4g11g0.7g4.3g
Porkkana 184g60kcal1.1g10.2g0.4g4.7g
Purjosipuli 61g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 68g23kcal1.4g2.9g0.1g1.7g
Lihaliemikuutio Maggi15g42kcal1.4g1.1g3.5g0g
Persilja 3.4g0.9kcal0g0g0g0.3g
Nakki, Atria A-lk kuoreton273g601kcal30.6g6.8g51.9g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1365g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2062kcal87g157g114.6g31g
Valittu annoskoko2500g1031kcal43.5g78.5g57.3g15.5g
Annoskoko puolitettuna1250g516kcal21.8g39.3g28.7g7.8g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320