Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl131g444kcal2.6g3.9g45.7g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1267g760kcal43.1g57g44.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g253g162kcal8.9g0.5g63.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g101kcal0g25.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g190g760kcal0g190.1g0g0g
Mansikkahillo 634g1434kcal3.5g341.7g0.6g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7324kcal116.2g1236.6g308g11.4g
Valittu annoskoko2500g3662kcal58.1g618.3g154g5.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1831kcal29.1g309.2g77g2.9g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958