Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 259g369kcal32.3g0.8g26.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 56g171kcal4.9g31.2g1.1g7.8g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Vehnälese 28g64kcal3.8g4.3g1.3g10.6g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki587g329kcal49.9g29.4g1.2g0g
Emmental juustoraaste valio352g1375kcal102.2g0g105.7g0g
Purjosipuli 94g22kcal1.7g2.3g0.2g2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 242g405kcal67.1g0g15g0g
Broilerifilee, uunissa 153g218kcal47g0g3.1g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)470g329kcal18.8g56.4g3.8g0g
Banaani, kuorittu 167g145kcal1.8g30.5g0.7g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6938kcal662.2g326.2g317.6g49.8g
Valittu annoskoko2500g3469kcal331.1g163.1g158.8g24.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1735kcal165.6g81.6g79.4g12.5g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687