Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1458g350kcal17.5g49.6g2.9g30.6g
Sipuli (kuorittu)146g39kcal1.9g7g0.3g2.5g
Paprika, punainen219g56kcal2g10.1g0.9g4.4g
Kurkku 292g32kcal1.6g4.1g0.3g2g
Valkosipuli 29g32kcal2.3g4.8g0.2g0.6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)219g44kcal0g14.2g0g0g
Oliiviöljy 131g1160kcal0g0g131.2g0g
Suola, annos 3g7.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3426kcal50.6g179.6g271.6g80.2g
Valittu annoskoko2500g1713kcal25.3g89.8g135.8g40.1g
Annoskoko puolitettuna1250g857kcal12.7g44.9g67.9g20.1g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260730