Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 687g523kcal12.9g106.5g1.4g6.9g
KEITTOJUURES Apetit pakaste344g89kcal3.1g16.5g1g7.9g
Hk, sininen lenkki 580g498g1146kcal49.8g31.4g89.7g1g
Mustapippuri 1.7g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen9g28kcal0.7g4.9g0.5g0g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Smetana, Valio, hyla86g335kcal1.7g2.1g36.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)172g275kcal4.6g4.6g25.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 687g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl4.3g6.1kcal0.2g0.4g0.4g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4817kcal146.4g334.2g310g32.8g
Valittu annoskoko2500g2409kcal73.2g167.1g155g16.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1204kcal36.6g83.6g77.5g8.2g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050