Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)652g176kcal8.5g31.3g1.3g11.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)97g700kcal0.1g0.1g77.8g0g
Kananmuna, paistettu 973g1965kcal124.4g3.1g163.8g0g
Pekoni rasvainen 355g1335kcal42.6g0g131.4g0g
Ranskankerma Valio423g1185kcal10.6g14.8g118.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10722kcal372.4g98.6g985.6g22.2g
Valittu annoskoko2500g5361kcal186.2g49.3g492.8g11.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2680kcal93.1g24.7g246.4g5.6g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240