Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 690g1527kcal120.7g0g117.2g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g431g474kcal73.3g4.3g17.2g3g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g517g1112kcal93.1g10.3g82.8g1g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g862g733kcal8.6g38.8g60.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7692kcal591.4g106.8g555g8g
Valittu annoskoko2500g3846kcal295.7g53.4g277.5g4g
Annoskoko puolitettuna1250g1923kcal147.9g26.7g138.8g2g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206