BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu432g285kcal8.6g60.5g0g10.8g
Parsakaali, keitetty, suolaa 556g193kcal25.4g10.7g1.7g13.8g
Vesi, vesijohtovesi 1235g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 21g4.4kcal0.1g0.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g257g720kcal48.9g0g56.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2405kcal166g143g116.6g49.2g
Valittu annoskoko2500g1203kcal83g71.5g58.3g24.6g
Annoskoko puolitettuna1250g601kcal41.5g35.8g29.2g12.3g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583