Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1242g2062kcal236g0g124.2g0g
Sipuli (kuorittu)155g42kcal2g7.5g0.3g2.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 621g398kcal19.9g29.9g21.7g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)311g391kcal34.2g0.9g28g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%155g435kcal45g3.9g26.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6657kcal674.2g84.4g401.2g5.4g
Valittu annoskoko2500g3329kcal337.1g42.2g200.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1664kcal168.6g21.1g100.3g1.4g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722