Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1042g3854kcal46.9g322.9g260.4g38.5g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g417g458kcal95.8g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g521g729kcal40.1g62.5g36.5g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)391g78kcal2.3g13.7g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10310kcal373.6g810.6g614.4g81.4g
Valittu annoskoko2500g5155kcal186.8g405.3g307.2g40.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2578kcal93.4g202.7g153.6g20.4g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822