Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g771g1696kcal84.8g69.4g123.4g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl29g260kcal0g0g28.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g66kcal2g13.5g0.2g0.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g964g337kcal15.4g66.5g1g13.5g
Vesi578g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 135g66kcal1.6g12.8g0.3g2.1g
Suolapähkinä 3.9g23kcal1g0.4g1.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4897kcal209.6g325.2g311.4g36.2g
Valittu annoskoko2500g2448kcal104.8g162.6g155.7g18.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1224kcal52.4g81.3g77.9g9.1g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125