Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1587g1004kcal47.6g76.2g55.6g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta516g1857kcal67.1g361.1g10.8g18.1g
Voi 40g288kcal0.5g0.2g32.3g0g
Suola, annos 3g7.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 349g498kcal43.7g1g35.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7294kcal317.8g877g269g36.2g
Valittu annoskoko2500g3647kcal158.9g438.5g134.5g18.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1824kcal79.5g219.3g67.3g9.1g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356