Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1845g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 157g637kcal0g156.7g0g0g
Raparperi 443g149kcal3.1g24.4g0.4g6.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 55g185kcal0g45.2g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1942kcal6.2g452.6g0.8g14g
Valittu annoskoko2500g971kcal3.1g226.3g0.4g7g
Annoskoko puolitettuna1250g486kcal1.6g113.2g0.2g3.5g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9.1g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516