Marjon sienileivät

- Sulata sienet pannulla
- lisää voi ja sipuli, anna hautua n 10 min
- lisää vehnäjauhot ja sekoita
- lisää ruokakerma ja mausta suolalla ja valkopippurilla, maista ja lisää mausteita tarpeen mukaan
- anna olla miedolla lämmollä 5 min
- voitele leivät, lisää sienet ja juustoraaste
- laita uuniin 200 astetta kunnes juustoraaste on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g505g152kcal5.1g20.2g1.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g421g505kcal14.3g15.2g42.1g0g
Sipuli (kuorittu)168g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.2g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g236g919kcal68.4g1.4g68.4g0g
Ruispalat (Vaasan), annos 27.5g1111g2389kcal91.1g455.6g14.4g111.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8747kcal366.6g1025g322.2g229.2g
Valittu annoskoko2500g4373kcal183.3g512.5g161.1g114.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2187kcal91.7g256.3g80.6g57.3g
Arvot/100g100g175kcal7.3g20.5g6.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264817