Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g718g431kcal71.8g30.9g2.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 862g2846kcal17.2g25.9g301.7g0g
Kananmuna kuoreton 632g902kcal79g1.9g64.8g0g
Mantelilastu (A la meira)287g1724kcal69g19g155.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11806kcal474g155.4g1047.8g0g
Valittu annoskoko2500g5903kcal237g77.7g523.9g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2951kcal118.5g38.9g262g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231