Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g725g2681kcal32.6g224.6g181.2g26.8g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g272g525kcal51.6g0.3g35.3g0g
Katkarapu 326g223kcal47.1g0g3.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu326g411kcal35.9g1g29.3g0g
Maito, Kevyt362g167kcal11.6g17.4g5.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl181g616kcal3.6g5.4g63.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa181g544kcal41.7g0g41.7g0g
Tilli, tuore 36g11kcal1.3g0.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10402kcal453.2g506.6g720.8g58.2g
Valittu annoskoko2500g5201kcal226.6g253.3g360.4g29.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2601kcal113.3g126.7g180.2g14.6g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415