Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 637g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt637g293kcal20.4g30.6g9.6g0g
Ruokasuola jodioitu 10g0.2kcal0.1g0g0g0g
Seiti pakaste 509g395kcal89.5g0g3.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 637g485kcal12g98.7g1.3g6.4g
Sipuli 38g12kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g16g108kcal0.2g0.2g11.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.1g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2695kcal248.6g284.8g53.4g15.2g
Valittu annoskoko2500g1347kcal124.3g142.4g26.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna1250g674kcal62.2g71.2g13.4g3.8g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519