Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 410g283kcal20.8g38.4g1.6g12.7g
Kasvisliemikuutio 25g75kcal2.3g3.3g5.8g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1642g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Mustapippuri 4.9g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g328g250kcal52.5g4.6g2.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1291kcal154.6g105g20.2g34.4g
Valittu annoskoko2500g646kcal77.3g52.5g10.1g17.2g
Annoskoko puolitettuna1250g323kcal38.7g26.3g5.1g8.6g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234