Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g1151g1956kcal172.6g0g138.1g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1046g620kcal102.6g31.4g4.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g157g16kcal2.4g0g0.9g133.4g
Voi 146g1062kcal1.7g0.6g119.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7309kcal558.6g64g524.6g266.8g
Valittu annoskoko2500g3655kcal279.3g32g262.3g133.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1827kcal139.7g16g131.2g66.7g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609