Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 445g58kcal5g4.4g0.9g5.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g297g59kcal1.8g11.3g0.9g17.8g
Sipuli (kuorittu)178g48kcal2.3g8.6g0.4g3g
Kurkku 297g33kcal1.7g4.2g0.3g2.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g549g1044kcal137.3g0g54.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g407g244kcal1.6g61g0.4g5.7g
Kananmuna, keitetty 327g466kcal40.8g1g33.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3903kcal381g181g182.6g67.8g
Valittu annoskoko2500g1952kcal190.5g90.5g91.3g33.9g
Annoskoko puolitettuna1250g976kcal95.3g45.3g45.7g17g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340