Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g351g2105kcal84.2g23.2g189.5g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)965g1342kcal107.1g3.9g100.4g0g
Vesi877g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g44g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow263g2368kcal0g0g263.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11632kcal382.6g54.2g1106.2g0g
Valittu annoskoko2500g5816kcal191.3g27.1g553.1g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2908kcal95.7g13.6g276.6g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703