Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi859g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl614g184kcal28.2g11.7g1.8g9.8g
Porkkana 501g164kcal3.1g27.9g1g12.8g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio229g641kcal43.5g0g50.4g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g11g27kcal0.3g3g1.5g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)286g172kcal2.9g12.9g11.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2375kcal156g111g132.2g48.6g
Valittu annoskoko2500g1188kcal78g55.5g66.1g24.3g
Annoskoko puolitettuna1250g594kcal39g27.8g33.1g12.2g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773