Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g682g751kcal122.8g12.3g22.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g455g114kcal5.9g19.1g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Valkosipuli 137g148kcal10.8g22.2g0.8g2.9g
Rypsiöljy 34g302kcal0g0g34.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 341g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 18g55kcal1.7g2.5g4.3g0.3g
Suolapähkinä 6.8g41kcal1.7g0.7g3.4g0.5g
Mustapippuri 6.8g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g682g915kcal39.4g165.6g9.1g23.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4761kcal369.6g463.2g151.2g62.4g
Valittu annoskoko2500g2381kcal184.8g231.6g75.6g31.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1190kcal92.4g115.8g37.8g15.6g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612