Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 94g262kcal14.1g24.4g4g36.7g
Vehnälese 75g172kcal10g11.6g3.4g28.2g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen94g268kcal28.2g1.9g16g28.8g
Puolukkasurvos sokeroimaton 940g365kcal4.1g63.9g4.7g24.4g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g13g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1253g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2134kcal112.8g203.6g56.2g236.2g
Valittu annoskoko2500g1067kcal56.4g101.8g28.1g118.1g
Annoskoko puolitettuna1250g533kcal28.2g50.9g14.1g59.1g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621