Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl862g1035kcal163.8g7.8g37.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.4g0.2g0.5g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Ruokosokeri18g73kcal0g17.9g0g0g
Parsakaali brokkoli 898g315kcal41.5g17.5g2.7g22.4g
Suippopaprika, makea, Pirkka128g32kcal1.1g5.9g0.5g2.4g
Sipuli (kuorittu)198g53kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Cashewpähkinä 180g1031kcal35.9g33.8g83.2g6.3g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g20g55kcal1.7g3.4g3.8g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu36g323kcal0g0g35.9g0g
Maizena maissitärkkelys63g220kcal0.5g54.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6418kcal505.8g323.4g327.8g70g
Valittu annoskoko2500g3209kcal252.9g161.7g163.9g35g
Annoskoko puolitettuna1250g1605kcal126.5g80.9g82g17.5g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721