Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1062g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 797g607kcal15g123.5g1.6g8g
Purjosipuli 97g22kcal1.8g2.3g0.2g2g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g354g188kcal20.2g18.8g3.2g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton133g239kcal6g7.3g19.9g5.3g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g50g60kcal1.2g3g4.5g0.7g
Persilja 7.1g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2234kcal88.6g310g58.8g33.2g
Valittu annoskoko2500g1117kcal44.3g155g29.4g16.6g
Annoskoko puolitettuna1250g559kcal22.2g77.5g14.7g8.3g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035