Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa777g132kcal3.1g19.4g4.7g5.4g
Paprika punainen 194g57kcal1.8g8.7g0.8g3.7g
Paprika keltainen 194g59kcal1.8g9.9g0.4g3.9g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g648g227kcal10.4g44.7g0.6g9.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g544g544kcal38.6g81.6g6.5g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g130g531kcal32.4g2.6g44g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g117kcal0g0g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3332kcal176.2g333.8g140g44.2g
Valittu annoskoko2500g1666kcal88.1g166.9g70g22.1g
Annoskoko puolitettuna1250g833kcal44.1g83.5g35g11.1g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193