Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 174g124kcal3.2g25.1g0.3g1.9g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g417g542kcal83.3g0g25g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g434g1085kcal82.5g0.1g95.5g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä347g236kcal10.8g41.7g2.4g10.4g
Vesi, vesijohtovesi 1129g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3974kcal359.6g133.8g246.4g24.6g
Valittu annoskoko2500g1987kcal179.8g66.9g123.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna1250g994kcal89.9g33.5g61.6g6.2g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049