Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1093g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 257g570kcal45g0g43.7g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 425g322kcal7.9g65.5g0.8g4.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 135g45kcal0.9g7.6g0.3g3.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 257g88kcal2.8g13.9g0.5g7.5g
Sipuli, paistettu 45g46kcal0.6g2.2g3.7g0.8g
Lihaliemijauhe/tiiviste 14g41kcal1.6g2.1g3g0.1g
Pavut tomaattikastikkeessa273g205kcal10.9g35.5g0.3g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2631kcal139.4g253.6g104.6g59.6g
Valittu annoskoko2500g1316kcal69.7g126.8g52.3g29.8g
Annoskoko puolitettuna1250g658kcal34.9g63.4g26.2g14.9g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277