Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 683g376kcal10.9g90g1.2g5.8g
Kananmuna kuoreton 1002g1429kcal125.2g3g102.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 91g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 64g564kcal0g0g63.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 273g621kcal13.8g47.9g38.5g15.8g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g137g492kcal31.4g0g41g0g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7099kcal369.2g305.8g495.4g51.8g
Valittu annoskoko2500g3549kcal184.6g152.9g247.7g25.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1775kcal92.3g76.5g123.9g13g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675