Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)104g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Peruna, vanha, kuorittu 1070g814kcal20.1g165.8g2.1g10.7g
Voi, normaalisuolainen (Valio)28g204kcal0.2g0.2g22.7g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g284g540kcal42.6g0g42.6g0g
Vesi946g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g57g159kcal10.8g0g12.5g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste4.7g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3492kcal150.4g342g160.2g25g
Valittu annoskoko2500g1746kcal75.2g171g80.1g12.5g
Annoskoko puolitettuna1250g873kcal37.6g85.5g40.1g6.3g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770