Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 808g181kcal4g25.1g1.6g20.2g
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Miniluumutomaatti, annos 250g539g108kcal3.2g17.8g1.6g0g
Oliiviöljy 43g381kcal0g0g43.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g185kcal5.5g37.7g0.6g1.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste323g1164kcal93.7g5.5g90.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen32g233kcal0.3g0.3g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4755kcal221.2g207.8g332.2g54g
Valittu annoskoko2500g2378kcal110.6g103.9g166.1g27g
Annoskoko puolitettuna1250g1189kcal55.3g52g83.1g13.5g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534