Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1551g3029kcal289.9g0g209.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton78g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)279g184kcal41.9g0g2g0g
Tomaatti 194g44kcal1.1g6.7g0.6g2.7g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g310g372kcal25.1g17.1g21.7g0g
Tilli, tuore 78g23kcal2.9g0.7g0.6g1.6g
Mustapippuri 1.6g4.3kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7347kcal722.6g52.6g468.8g9.6g
Valittu annoskoko2500g3674kcal361.3g26.3g234.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1837kcal180.7g13.2g117.2g2.4g
Arvot/100g100g147kcal14.5g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641