Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali321g68kcal3.9g10.9g0.6g6.7g
Porkkana, keitetty, suolaton 245g82kcal1.5g13.9g0.5g6.4g
Parsakaali, keitetty, suolaton 102g36kcal4.7g2g0.3g2.5g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Vesi1121g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g25g32kcal0.6g5.7g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha611g1015kcal116.1g0g61.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2501kcal255.4g71.8g126.8g33.6g
Valittu annoskoko2500g1251kcal127.7g35.9g63.4g16.8g
Annoskoko puolitettuna1250g625kcal63.9g18g31.7g8.4g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974