DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 134g41kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Valkokaali keräkaali 1495g415kcal17.8g60.7g3g31.4g
Voi vähäsuolainen 13g97kcal0.2g0.1g10.9g0g
Siirappi 42g127kcal0g31.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha719g1193kcal136.6g0g71.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 96g316kcal1.9g2.9g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4381kcal316.4g202.8g239.4g67.4g
Valittu annoskoko2500g2190kcal158.2g101.4g119.7g33.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1095kcal79.1g50.7g59.9g16.9g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464