Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)276g967kcal35.9g193.4g4.1g8.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)553g906kcal138.1g5g36.5g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g829g332kcal14.1g68g0.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 138g208kcal11g6.5g15.2g0.2g
Ruokakerma, Pirkka 10%553g663kcal16g24.9g55.2g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper97g280kcal25.1g0g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6742kcal481.8g601g264.4g18.8g
Valittu annoskoko2500g3371kcal240.9g300.5g132.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1686kcal120.5g150.3g66.1g4.7g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961