Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki1083g737kcal132.1g42.2g2.2g0g
Edam 24% (Arla)650g2080kcal169g0g156g0g
Kananmuna kuorineen punnittu589g743kcal64.8g1.8g53g0g
Vehnälese 52g119kcal6.9g8g2.3g19.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 104g316kcal9.1g57.6g2g14.5g
Leivinjauhe 22g38kcal1.1g8.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8063kcal766g235.6g431g68.2g
Valittu annoskoko2500g4032kcal383g117.8g215.5g34.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2016kcal191.5g58.9g107.8g17.1g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577