Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%553g939kcal110.5g0g55.2g0g
Juusto, Valio arkijuusto221g729kcal59.7g0g53g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1146g207kcal6.4g28.7g4.6g8g
Paprika punainen 138g40kcal1.3g6.2g0.6g2.6g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)138g221kcal3.7g3.7g20.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g152g425kcal28.9g0g33.4g0g
Sipuli (kuorittu)124g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl28g249kcal0g0g27.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5689kcal424.2g89.2g390.6g25.4g
Valittu annoskoko2500g2844kcal212.1g44.6g195.3g12.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1422kcal106.1g22.3g97.7g6.4g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712