Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g500g170kcal1g35.5g1.5g9g
Vehnänalkiopasta plus (torino)375g1350kcal63.8g251.3g8.3g12.8g
Maissi (makea), Rainbow375g300kcal7.9g48.8g3.8g13.9g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen325g260kcal1.3g65g0.3g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss375g199kcal21.4g19.9g1.9g11.6g
Kurkku, tuore250g25kcal1.5g4.2g0.3g1.7g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)175g193kcal43.8g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g125g225kcal1.5g20g15g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5443kcal284.4g889.4g62.2g99.8g
Valittu annoskoko2500g2721kcal142.2g444.7g31.1g49.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1361kcal71.1g222.4g15.6g25g
Arvot/100g100g109kcal5.7g17.8g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376