Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 852g154kcal4.8g21.3g3.4g6g
Sipulikuutiot rainbow17g1.7kcal0.3g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g852g298kcal8.5g55.3g4.3g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa426g341kcal19.2g55.3g4.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa255g766kcal58.8g0g58.8g0g
Basilika, tuore85g34kcal2.6g4.3g0.7g3.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3217kcal190.6g277.4g143.2g19.2g
Valittu annoskoko2500g1609kcal95.3g138.7g71.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna1250g804kcal47.7g69.4g35.8g4.8g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511