Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 205g1484kcal2.4g0.8g166.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai332g1163kcal39.9g235.9g7g10g
Kauralese 61g221kcal11g28g4.7g10.7g
Paprika punainen 1023g299kcal9.6g46g4.1g19.4g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g358g823kcal53.7g3.6g68g0g
Broilerifileesuikale (Atria)409g450kcal94.1g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8947kcal424.2g639.4g517.8g84g
Valittu annoskoko2500g4474kcal212.1g319.7g258.9g42g
Annoskoko puolitettuna1250g2237kcal106.1g159.9g129.5g21g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286051