Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 820g2627kcal219.4g0g196.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g103g107kcal8.1g16.7g0.6g2g
Sipuli (kuorittu)307g83kcal4g14.8g0.6g5.2g
Kookosöljy 100g21g182kcal0.2g0g20.3g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g1086g554kcal15.2g81.5g11.9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g31g23kcal2.3g2.9g0.2g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g103g31kcal1g6.1g1g3.1g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)31g23kcal0.3g4.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7259kcal501g253.8g461.6g21g
Valittu annoskoko2500g3629kcal250.5g126.9g230.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1815kcal125.3g63.5g115.4g5.3g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536