Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g1489g372kcal14.9g68.5g4.5g26.8g
Margariini, 60%, Rainbow112g614kcal1g1g67g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 104g314kcal0.1g77.3g0g0g
Valkopippuri 3g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta30g107kcal3.9g20.9g0.6g1g
Vesi, vesijohtovesi 447g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 164g498kcal14.3g90.8g3.1g22.8g
Vehnäjauho puolikarkea 145g498kcal14.8g101.7g1.7g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4826kcal98.6g723g154g113g
Valittu annoskoko2500g2413kcal49.3g361.5g77g56.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1207kcal24.7g180.8g38.5g28.3g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288967