Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 366g83kcal2g12.6g1.1g5.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1084g650kcal16.3g140.9g1.1g9.8g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g548g33kcal0.5g2.7g2.2g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g364g601kcal72.9g0g36.4g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g138g105kcal1.2g33.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2945kcal185.8g379g81.8g29.8g
Valittu annoskoko2500g1473kcal92.9g189.5g40.9g14.9g
Annoskoko puolitettuna1250g736kcal46.5g94.8g20.5g7.5g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198